NEWS /

Scharnierexpert toont nieuwigheden

Op de Polyclose in Gent (B) van 17. – 19.01.2018 toont

Dr. Hahn bij de Stand 1440 meerdere nieuwigheden bij de opbouwscharnieren voor kunststof deuren.


Nieuw design

Bij het vernieuwde design van de premium KT-N 6R, KT-V 6R scharnieren valt meteen het slankere kaderdeel op. Eleganter, maar toch met behoud van zijn 160 KG draagkracht!

Verstelbaar in zes richtingen

De KT-EV, -EN, -SV en -SN scharnieren voor vleugelgewichten tot 120 KG, afhankelijk van de profieluitvoering, zijn vanaf heden in zes richtingen verstelbaar. De traploze hoogteverstelling maakt het mogelijk de deurvleugel + 3mm/- 2 mm te corrigeren. Horizontaal kan  – 5mm/ + 5 mm en de dichtingsaandruk – 2,5mm /+ 2,5 mm versteld worden. Een nog snellere montage wordt mogelijk gemaakt doordat de borgschroeven van het afdekstuk bij de nieuwe uitvoeringen voorgemonteerd zijn.

Snelle oplossingen

De fabrikant heeft vanaf nu alle verstelhandleidingen steeds binnen handbereik via de nieuwe Dr. Hahn App. Deze nieuwe handleidingen-App is kostenloos te vinden in de App Store en de Google-Play Store. De plaatser kan ter plaatse de gepaste handleidingen opvragen en de deur perfect afstellen.

Meer info omtrent nieuwigheden en productontwikkelingen kan de bezoeker vinden op de stand van Dr. Hahn of via de website <link http: www.dr-hahn.eu>www.Dr-Hahn.eu.


NIEUWSLIJST