NEWS /

Op Fensterbau 2018

Dr. Hahn toont buitengewone toepassingen


Onder het motto „Wat standaard is, kent (bijna) iedereen. wij tonen het bijzondere“, presenteert Dr. Hahn op de Fensterbau (stand 1-327 in hal 1) niet alledaagse toepassingen voor hun scharnieren.

Hoe ziet een deur er uit na een explosie-inslag met een sterkte van 100 Kg TNT ? En vooral, hoe zien de scharnieren er uit? Dit kan u ter plaatse komen bekijken. Fascinerend beeldmateriaal toont aan welke destructieve kracht de deuren en scharnieren dienen te weerstaan.

Ook in overstromingsgebieden  worden standaard scharnieren uit  Mönchengladbach succesvol ingezet op speciaal ontworpen Flood-doors die er voor zorgen dat het binnen in de woningen droog blijft.

Ook Türband 4 Inductio® behoort tot de buitengewone ontwikkelingen van de scharnierspecialist. Ondertussen hebben reeds 2.500 architekten, installatiebedrijven en deurfabrikanten deze mondiale innovatie op kwaliteitsdeuren kunnen testen. De Fensterbau/Frontale beurs is een uitstekend instrument om de bekendheid hiervan verder uit te bouwen.

Naast deze bijzondere toepassingen, wordt ook het standaard assortiment en de zeer brede waaier aan Rollenband-oplossingen in Nürnberg getoond.

Informatie over het assortiment van Dr. Hahn kan u terug vinden op de website van de firma: www.dr-hahn.eu.

NIEUWSLIJST