NEWS /

Op de Fensterbau 2020 - Dr. Hahn toont nieuw Rollenbandassortiment

Dit jaar stelt deurscharnierfabrikant Dr. Hahn op beursstand 1-327 in hal 1 vier nieuwe, onopvallende Rollenbandscharnieren voor kunststofdeuren voor en een nieuw assortiment Rollenbandvarianten voor aluminiumprofielen. Ook de vernieuwde versie van de Türband 4 scharnieren zal getoond worden in Nürnberg.

 

De nieuwe Rollenbanden voor kunststofdeuren, Hahn KT-RKN en Hahn KT-RKV, zijn veruit de meest slanke en kleine scharnieren uit het assortiment van Dr. Hahn. Het verschil tussen beide varianten zit in de bevestiging: KT-RKN wordt in de vleugelopdek verschroefd, dus zonder dichtingsonderbreking. KT-RKV daarentegen wordt – zoals bij vele andere Rollenbandscharnieren – in de beslaggroef bevestigd. Niettegenstaande de slanke knoop van 18 mm, hebben deze scharnieren, afhankelijk van de profieluitvoering, een draagkracht van 90 kg (2-delig) en 120 kg bij de 3-delige versie.

 

Ook de nieuwe Rollenbandscharnieren voor aluminium deuren worden op de Fensterbaubeurs getoond. Het Hahn Rollenband AT scharnier kan op de meest gangbare profielsystemen worden toegepast, en is door de zeer slanke knoop met slechts 20 mm diameter zeer interessant voor architecten en bouwheren. Voor de verwerker heeft Dr. Hahn een online-tool ontwikkeld waardoor snel kan worden uitgezocht of dit scharnier op de in het atelier gebruikte profielen kan worden toegepast. De online-check is te vinden via link www.dr-hahn.eu/en-gb/hahn-rollenband-at-online-check.

NIEUWSLIJST