{data.search_tags}

NEWS /

Inductio wint de iF Design Award 2017

Dr Hahn Türband 4 Inductio heeft de iF DESIGN AWARD gewonnen kan dus vanaf heden tot het select groepje winnaars gerekend worden van het wereldwijd gerenomeerd Design-Label in de discipline „building technology“, categorie „product“.

De prijsuitreiking

De iF DESIGN AWARD wordt éénmaal per jaar door het oudste onafhankelijke designinstituut van Duitsland, het iF international forum design GmbH in Hannover, uitgereikt. Dit jaar werden ruim 5.575 kandidaturen uit 59 landen ingediend, waaronder ook het Hahn Türband 4 Inductio. Het energie- en signaaloverdragend scharnier viel in de prijzen door zijn functionaliteit, het universeel gebruik van veiligheidscomponenten en de esthetische vormgeving.

Snelle verwerking

Een Hahn Türband 4 Inductio vervangt meerdere kabelovergangen, wat ontegensprekelijk het aanzicht van het element ten goede komt. In tegenstelling tot de kabelgebonden oplossingen, kan de deurvleugel probleemloos in- en uitgehangen worden zonder kabels van elkaar te scheiden. Dit vernieuwend product is gecertificeerd naar norm EN 50131 graad 3 en VdS Klasse C – systeemonafhankelijk.

Het Hahn Türband 4 Inductio is wereldwijd enig in zijn soort en uitgebreid gepatenteerd. Eens te meer toont Dr Hahn zich als toonaangevend vernieuwer in de beslagbranche.

Vernieuwing door functionaliteit

Het draadloze overdrachtsysteem kon de 58-koppige internationale expertenjury overtuigen en probleemloos de goedkeuring in de wacht slepen.

Het overzicht van de winnaars kan u terug vinden op iF WORLD DESIGN GUIDE  http://ifworlddesignguide.com/.

Over de iF DESIGN AWARD

Reeds meer dan 60 jaar is de iF DESIGN AWARD een wereldwijd erkend kwaliteitslabel als het over perfecte vormgeving gaat. Het merk „iF“ wordt als internationaal symbool gebruikt voor uitmuntende designresultaten. De iF DESIGN AWARD behoort tot één van de belangrijkste designprijzen ter wereld. Uitzonderlijke prestaties in verschillende disciplines worden hiermee beloond: product-, verpakkings-, communicatie- en service-design, architectuur en interieurarchitectuur alsook professionele concepten. Alle geselecteerde bijdragen worden in de iF WORLD DESIGN GIDS opgenomen, via de iF design app bekend gemaakt en in de iF design tentoonstelling te Hamburg tentoongesteld.

 

 

NIEUWSLIJST