NEWS /

Polyclose 2016

Dr. Hahn stelt enkele nieuwigheden voor op Polyclose 2016:

Ook dit jaar stelde scharnierfabrikant Dr. Hahn enkele nieuwe producten voor op Polyclose in Gent (B). In het bijzonder werden de spots gericht op de wereldprimeur Türband 4 Inductio® en op de nieuwe zaagbestendige pen die een hogere inbraakveiligheid garandeert.

Verhoogde veiligheid

Vanaf januari 2016 moeten scharnieren, toegepast op naar buiten draaiende elementen, voorzien worden van een zaagbestendige pen. Zo wordt er voldaan aan de strengere eisen van het SKG-IKOB instituut – het sinds 1977 erkende Nederlandsche testinstituut, dat in Geldermalsen (NL) gevestigd is. Het instituut past zijn testprocedures steeds aan de reele werkwijze van de inbreker aan en draagt zo bij tot een verhoogde inbraakwerendheid van raam-en deurbeslag.

Nieuwe geintegreerde zaagbelemmering

Om het doorzagen van de pen met een ijzerzaag te verhinderen, werd een wel heel bijzondere constructie ontwikkeld. De nieuwe Hahn zaagbestendige pennen hebben een geintegreerde zaagbelemmering die succesvol door het SKG-IKOB instituut getest werd.

Kabelbreuk behoort tot het verleden! – Hahn Türband 4 Inductio®

Ook het eerste energie- en signaaloverdragende scharnier ter wereld werd door Dr. Hahn voorgesteld. Het naar VdS-Klasse C en norm EN 50131 gecertificeerde deurscharnier maakt onderhoudsintensieve overgangscontacten en zichtbare kabels compleet overbodig. Hahn Türband 4 Inductio® maakt het mogelijk signalen bidirectionaal over te brengen en de benodigde energie hiervoor aan te voeren, voor bvb. Het electronische slot of de LED-verlichting. Dit nieuwe product wordt momenteel in meerdere projecten in gebruik genomen en overtreft alle verwachtingen.

Meer informatie kan u vinden op de website <link http: www.inductio.de>www.inductio.de.

 

<link http: www.polyclose.be>

NIEUWSLIJST